19

oktober

Stem voor 25 oktober op de Leidse Reddingsbrigade! ClubSupport

Breng voor 25 oktober je stem uit via Rabobank Clubsupport. De Leidse Reddingsbrigade doet ook dit jaar weer mee. Stemmen kan via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Het je zelf geen Rabobank, maar ken je mensen die wel klant is van de Rabobank, vraag dan of zei voor jou willen stemmen op de Leidse Reddingsbrigade. Je vindt ons onder de categorie Watersport, of als je zoekt op Leidse Reddingsbrigade.   

Voorheen was de actie bekend als het Rabobank Wensenfonds, vanaf dit jaar de naam Rabobank ClubSupport. Wens Rabobank ClubSupport is dit jaar het duurzaam opknappen en inrichten van het leslokaal.

Onze Clubsupport wens

Onze wens is het duurzaam opknappen en inrichten van het leslokaal in Clubhuis de Klos.
Hiervoor willen we o.a. een groot whiteboard, een nieuwe beamer, en diverse kleine andere aanpassingen. Maar ook het extra isoleren van het lokaal, zodat bij de EHBO-lessen je niet gelijk versteend wanneer je op grond ligt voor de stabiele zijligging.

Met behulp van de digitale middelen zorgen we er voor dat we voorbereid zijn op de toekomst, en we nog beter vergaderingen digitaal kunnen ondersteunen.  

Stem uitbrengen

Als klant van de Rabobank, kan je je stem uitbrengen op Clubsupport. Je vindt ons onder de categorie Watersport, of als je zoekt op Leidse Reddingsbrigade.   Wij kunnen ook op jouw steun rekenen toch?

Leden van Rabobank Leiden-Katwijk brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hopelijk dragen veel leden de Leidse Reddingsbrigade een warm hart toe. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Vorig jaar hebben we van het Rabobank Wensenfonds een donatie gehad voor de aanschaf van nieuwe flippers en snorkelsets.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}