Clubsupport: De Leidse Reddingsbrigade doet ook dit jaar weer mee. Voorheen was de actie bekend als het Rabobank Wensenfonds, vanaf dit jaar de naam Rabobank ClubSupport. Wens Rabobank ClubSupport is dit jaar het duurzaam opknappen en inrichten van het leslokaal.

Onze Clubsupport wens

Onze wens is het duurzaam opknappen en inrichten van het leslokaal in Clubhuis de Klos.
Hiervoor willen we o.a. een groot whiteboard, een nieuwe beamer, en diverse kleine andere aanpassingen. Maar ook het extra isoleren van het lokaal, zodat bij de EHBO-lessen je niet gelijk versteend wanneer je op grond ligt voor de stabiele zijligging.

Met behulp van de digitale middelen zorgen we er voor dat we voorbereid zijn op de toekomst, en we nog beter vergaderingen digitaal kunnen ondersteunen.  

Stem uitbrengen

Als klant van de Rabobank, kan je je stem uitbrengen op Clubsupport. Je vindt ons onder de categorie Watersport, of als je zoekt op Leidse Reddingsbrigade.   Wij kunnen ook op jouw steun rekenen toch?

Leden van Rabobank Leiden-Katwijk brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hopelijk dragen veel leden de Leidse Reddingsbrigade een warm hart toe. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Vorig jaar hebben we van het Rabobank Wensenfonds een donatie gehad voor de aanschaf van nieuwe flippers en snorkelsets.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *