20

december

Win vrijkaarten voor de animatiefilm ‘Oeps! Kids overboord’

Wil jij twee vrijkaarten voor de nieuwe animatiefilm Oeps! Kids overboord winnen? Doe dan mee aan de winactie van Reddingsbrigade Nederland! Laat jouw ouders onze winterse kleurplaat uitprinten, zodat jij in de kerstvakantie je uiterste best kunt doen om deze zo mooi mogelijk te maken.

kleurplaat - natuurijs
> Klik op de afbeelding om de kleurplaat te downloaden.

Heb jij de kleurplaat zo mooi mogelijk gemaakt? Staan jouw volledige naam en leeftijd en een e-mailadres erbij? Vraag dan aan jouw ouders om de kleurplaat te verzenden naar communicatie@reddingsbrigade.nl of Reddingsbrigade Nederland, t.a.v. afdeling CMF, Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden. De kleurplaat moet maandag 9 januari 2023 bij ons binnen zijn!

Prijzen
Bij deze winactie van Reddingsbrigade Nederland zijn vier hoofdprijzen te winnen van elk twee vrijkaarten. Deze kunnen worden ingeleverd bij een locatie die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters. Elke vrijkaart geeft recht op één toegangsbewijs (exclusief reserveringskosten). Daarnaast zijn prachtige andere prijzen te winnen!

Deze winactie is een initiatief van Reddingsbrigade Nederland in samenwerking met onafhankelijk filmdistributeur In The Air.

Tip! Bekijk samen met jouw ouders de officiële trailer van Oeps! Kids overboord!

Wist jij dat? Ook in de winter houden lifeguards van de Reddingsbrigade een oogje in het zeil en verlenen zij hulp. Ze willen namelijk dat iedereen in Nederland veilig kan genieten van natuurijs en nieuwjaarsduiken. Lees samen met jouw ouders eens de tips en adviezen van Reddingsbrigade Nederland en bekijk deze video.

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}