29

juni

Terug van weggeweest: Search and Rescue Katwijk

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) organiseert voor zaterdag 2 juli het internationale event Search and Rescue (SAR) Katwijk. Met een bomvol programma hoeven bezoekers zich tussen 10.00 en 16.00 uur geen moment te vervelen.

De vrijwilligers van de KRB zetten zich al het hele jaar in om ook SAR Katwijk 2022 tot een groot succes te maken. Het toonaangevend evenement omvat veel informatieve elementen en spectaculaire demonstraties, zowel op zee, op het strand als op de boulevard (nabij de vuurtoren in Katwijk aan Zee). Hiervoor wordt samengewerkt met andere hulpverleningsinstanties, waaronder de KNRM, politie, brandweer, ambulancedienst en de Kustwacht. Ook is er een uitgebreide ‘static show’ waar voor jong en oud veel te bezichtigen is.

06-polsbandjescampagne
Tijdens SAR Katwijk, om 12.30 uur, wordt de officiële aftrap gegeven voor de landelijke 06-polsbandjescampagne 2022, die al enkele jaren de titel Omarm het 06-polsbandje! draagt. Vertegenwoordigers van Reddingsbrigade Nederland en haar projectpartners de Nationale Politie, de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en Paramount-zender Nick Jr. reiken het symbolische ‘eerste’ PAW Patrol 06-polsbandje uit.

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}