4

november

Strandwacht Banjaardstrand heeft stemmen nodig

Strandwacht Banjaardstrand, onderdeel van de Domburgse Reddingsbrigade, maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds. Belangstellenden wordt gevraagd te stemmen op het genomineerde project voor de aanschaf van een Mobi-Mat. ,,Daarmee kun je iedereen, ook personen met een mobiliteitsbeperking, een strandbeleving laten ervaren”, licht voorzitter Tim de Jonge toe.

,,Mensen met een rolstoel, rollator, kinderwagen, bolderkar of andere vormen van transport kunnen hiermee zonder problemen op het harde zand komen. En de de Domburgse Reddingsbrigade kan met het eigen voertuig en vaartuig van deze mat gebruikmaken om ze te lanceren of onder de post te stallen.”

Stemperiode
Het ANWB Fonds geeft via de campagne ‘Het ANWB Fonds helpt je op weg‘ per provincie € 10.000,- aan het mooiste maatschappelijke project. 70 projecten zijn genomineerd en staan op de stemsite. De stemperiode loopt tot dinsdag 24 november. ,,Iedereen kan stemmen bij het ANWB Fonds, ongeacht of je lid bent van de ANWB of niet. Stem alsjeblieft op ons project en vraag familieleden, vrienden en bekenden om dat ook te doen, om zoveel mogelijk stemmen te genereren. Deel daarnaast onze socialmediaposts, van Facebook en Instagram, voor nog meer stemmen.”

Kijk hier voor meer informatie over de Mobi-Mat.

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}