11

november

Reddingsbrigade promoot film ‘OEPS! Kids overboord’

Reddingsbrigade Nederland ging een samenwerking aan voor promotie van de animatiefilm OEPS! Kids overboord. Vanaf 14 december in de bioscoop! Kinderen en ouders die uitkijken naar een ark vol dieren en de spannende avonturen van Finny, Leah en Jelly houden deze website goed in de gaten voor winacties!

Tip! Bekijk alvast de officiële trailer!

OEPS! Kids overboord
Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vasteland en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en de herbivoren elk moment omslaan… Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. OEPS!

Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens. Gaat het de arkbewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

OEPS! Kids overboord draait vanaf 14 december in de bioscoop!

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}