19

maart

Reddingsbrigade ontvangt donatie van € 3.000,- van Scheveningen Zandvoort Marathon

Zondag 18 maart ontving Reddingsbrigade Nederland van het winnende Kidsrun team een cheque ter waarde van € 3.000,-. Tijdens de 5e editie van de Scheveningen Zandvoort Marathon liepen de deelnemers van de Kidsrun van de Scheveningen Zandvoort Marathon 42 km over het strand voor het dit jaar gekozen goede doel: de Reddingsbrigade.

De Kidsrun is onderdeel van de Scheveningen Zandvoort Marathon. Teams bestaande uit 8 kinderen lopen in estafette vorm een marathonafstand van 42 km over het strand van Scheveningen naar Zandvoort. Dit jaar liepen er 3 teams mee die zich hebben laten sponsoren voor hun prestatie en zo geld ophaalden  voor de Reddingsbrigade. Daarnaast konden de individuele atleten ook een donatie doen voor het goede doel.

Wij zijn blij dat de organisatie van de strandmarathon de Reddingsbrigade dit jaar als goed doel heeft aangewezen. Al een aantal jaren is er een nauwe samenwerking tussen de lokale reddingsbrigades op de route van de strandmarathon en de organisatie Sportsupport.  De donatie is een mooie erkenning voor de vele uren die de vrijwillige lifeguards, ongeacht de weersomstandigheden, besteden aan het veilig laten verlopen van dit soort evenementen‘ aldus Koen Breedveld.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}