30

oktober

Overeenkomst voor partnerschap met Yamaha

Reddingsbrigade Nederland en Yamaha zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van buitenboordmotoren. De dealerovereenkomst hiervoor is woensdag 28 oktober ondertekend in het Service Center van Reddingsbrigade Nederland te IJmuiden. Yamaha past het beste bij Reddingsbrigade Nederland als het gaat om assortiment, techniek, uitstraling, service en kwaliteit.

Ferdinand Altenburg (Yamaha), Mario Janssen (Yamaha) en Koen Breedveld (Reddingsbrigade Nederland) ter gelegenheid van de ondertekening van de dealerovereenkomst. (Foto: RN / Kees Buis)

De keuze voor Yamaha is logisch in het licht van reeds opgedane positieve ervaringen. Reddingsbrigade Nederland rustte de vletten van de Nationale Reddingsvloot (NRV) met Yamaha-motoren uit en meerdere reddingsbrigades kozen al voor Yamaha.

Ondertekening
Mario Janssen, country manager van Yamaha Motor Europe branche Nederland, kwam in gezelschap van projectmanager Ferdinand Altenburg naar IJmuiden voor de ondertekening van de dealerovereenkomst. Zij werden in het Service Center verwelkomd door medeondertekenaar Koen Breedveld, directeur van Reddingsbrigade Nederland. Beiden onderstreepten te vertrouwen op een langdurige vruchtbare samenwerking.

Waterhulpverlening
Breedveld: ,,Als bond zijn we bijzonder blij met de samenwerking met Yamaha. Ze produceren betrouwbare motoren die opgewassen zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden, bieden goede service en hebben een uitgebreide productlijn. Daar herkennen we ons in. Wij willen onze positie op de markt voor waterhulpverlening verder versterken, en met onze ervaring en expertise nog meer brigades, maar ook de brandweer en andere hulpverleningsorganisaties, van dienst zijn. Het partnerschap met Yamaha zien we daarin als een belangrijke stap voorwaarts.”

Succes
Reddingsbrigade Nederland gaat nieuwe boten van Yamaha-motoren voorzien en bouwt met Yamaha verder aan kwalitatieve zekerheid. De allround monteurs van het Service Center krijgen een extra opleiding die specifiek op de Yamaha-motoren is gericht. Stephen Zwenger, hoofd van het Service Center: ,,Ik ben blij met Yamaha en heb er vertrouwen in dat we deze nieuwe uitdaging tot een succes gaan maken.” Reddingsbrigade Nederland zal zich met name blijven richten op levering aan reddingsbrigades, brandweerkorpsen en andere overheidsklanten, en niet op de particuliere markt.

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}