26

september

Meet-and-greet met Toyota en RNR 490 voor reddingsbrigades en gemeenten

Reddingsbrigades en gemeenten worden zaterdag 29 september tussen 10.00 en 13.00 uur in de gelegenheid gesteld om aan den lijve te ondervinden wat auto’s van Toyota en het nieuwe, door Reddingsbrigade Nederland ontwikkelde vaartuig RNR 490 voor hen kunnen betekenen. De locatie: het strand en de zee nabij post De Waecker van de IJmuider Reddingsbrigade.

Toyota - collageToyota ontwikkelde speciaal voor reddingsbrigades modellen die geschikt zijn voor reddingswerk op en om het strand. Reddingsbrigade Nederland heeft zelf, met steun van het Dorus Rijkers Fonds, drie Toyota Land Cruisers in gebruik. Daarnaast zijn de Hilux DC en RAV4 4WD voor dit evenement gereserveerd. Toyota biedt deze modellen tegen aantrekkelijke voorwaarden aan reddingsbrigades en hun gemeenten aan. Op 29 september worden doorlopend demonstraties gegeven, is te ervaren wat deze wagens kunnen betekenen en kan in gesprek worden gegaan met vertegenwoordigers van Toyota over de voorwaarden.

RNR 490 - collage

RNR 490
Eveneens op 29 september hebben belangstellenden de kans om de kwaliteiten van de RNR 490 te ontdekken. Deze nieuwste loot aan de stam van door Reddingsbrigade Nederland ontwikkelde vaartuigen is gebaseerd op de onderzijde van de Rescue 3, maar dan met Hypalon tubes in plaats van polyester. Dit model is inmiddels uitvoerig getest en wordt alom geprezen. Ervaar zelf hoe de RNR 490 vaart en ga in gesprek met Reddingsbrigade Nederland over de leveringsmogelijkheden.

Aanmelden voor de meet-and-greet kan hier.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}