9

maart

ILSE Pool Lifesaving Competition – Dordrecht

Zaterdag 10 en zondag 11 maart vindt in het zwembad van de Sportboulevard te Dordrecht de “ILS Pool Lifesaving Competition” plaats. Gastheer van deze ILSE Lifesaving wedstrijd is Reddingsbrigade Dordrecht.

Op deze Lifesaving Pool wedstrijd worden de zwembadonderdelen van de Lifesaving sport gezwommen en wordt georganiseerd volgens de ILS norm. De wedstrijd is tevens een kwalificatiemoment voor de nederlandse sporters om zich te laten zien voor kwalificatie voor het WK Lifesaving in Adelaide in november dit jaar.

Zaterdag staan de 200 m hindernis zwemmen, de 4x 50 m hindernis estafette, 4x 25 m popvervoeren,  de 100 m Lifesaver en de 100 m reddingswisseln op het programma. Zondag worden de 100 m pop vervoeren met vliezen, de 50 m pop vervoeren, de 200 m Super Lifesaver en de 4x 50 m Rescue Medley estafette gezwommen. Met in totaal 6 individuele onderdelen en 3 team onderdelen beloofd het een zeer compleet en indrukwekkend sport weekend te worden!

Wil je komen kijken en de Lifesaving sport beter leren kennen en de sporters komen aanmoedingen? Dat kan!
De wedstrijden worden gehouden in het zwembad aan de Sportboulevard ( Fanny Blankers-Koenweg 10 ) in Dordrecht.
Zaterdag beginnen de wedstrijden om 09.00 uur en duren tot 17.00 uur. Zondag start de competitie om 10.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

 

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}