3

maart

Guust Jutte per 1 mei 2023 directeur Reddingsbrigade Nederland

Guust Jutte treedt op 1 mei 2023 aan als directeur van Reddingsbrigade Nederland. Hij is momenteel manager Sport bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) met als aandachtsvelden zwemsportactiviteiten gericht op de verenigingszwemmer en de ongebonden zwemmer.

Guust Jutte. (Foto: Beeldboot)

Jutte vertegenwoordigt sinds 2018 de KNZB in het land op onder meer het terrein verenigingsondersteuning, maar ook bij externe stakeholders als NOC*NSF. Hij heeft zin in zijn nieuwe betrekking. ”Ik kijk ernaar uit bij te dragen aan de ambities van Reddingsbrigade Nederland. Samen met alle aangesloten reddingsbrigades Nederland veilig laten genieten van alle waterrecreatiemogelijkheden; dat is waar de doelstelling van de Reddingsbrigade en mijn passie voor wat water te bieden heeft samenkomen. Dit gaan we doen samen met de collega’s van het Landelijk Bureau en vele vrijwilligers. Maar ook samen met de politiek, zwembranchepartners, partners uit de veiligheidsketen en tal van andere betrokken organisaties.”

Bondsvoorzitter Leendert de Lange: ”Het bestuur van Reddingsbrigade Nederland is verheugd over de aanstelling van Guust Jutte. Wij hebben met hem een daadkrachtige nieuwe directeur gevonden.”

Bron: Reddingsbrigade Nederland

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}