4

november

Zwem Instructeurs B, gefeliciteerd!

door Auto // in Nieuws

Afgelopen zaterdag (3 november 2007) was het voor 10 vrijwilligers een grote dag, na meer dan 8 maanden elke dinsdagavond cursus te hebben gehad in Zwem Instructeur B (Z.I.B.), was zaterdag de grote dag van het examen.

Zwem Instructeur B (Z.I.B.) is het vervolg op Zwem Instructeur A (Z.I.A.). Bij Z.I.A. worden de leerlingen opgeleid om een zwemles in de praktijk te geven voor zowel elementair als zwemmend redden. Bij Z.I.B.worden de leerlingen opgeleid om een theorie les te geven in zwemmend redden.

Zaterdag was voor alle 10 vrijwilligers een erg succesvolle dag! Alle 10 zijn ze geslaagd voor hun Z.I.B.! Dat een slagingspercentage van 100% erg uniek is bij zo'n moeilijk examen, bleek wel uit het feit dat de examinatoren maar 7 diploma's mee hadden genomen om uit te delen, ze waren er van uit gegaan dat er minimaal 3 mensen zouden zakken. Helaas voor de examinatoren wisten alle 10 de leerlingen te slagen!

Z.I.B.-ers, gefeliciteerd met het behaalde resultaat! En veel succes bij de vele theorie lessen die jullie nu zullen gaan geven!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}