8

juli

Wij gaan verhuizen

door Pieter Naber // in Nieuws

Met de opening van het nieuwe Combibad De Vliet, dat vanaf eind augustus het Vijf Meibad gaat vervangen, is er voor de Stichting Zwemschool Leiden en de Leidse Reddingsbrigade een nieuwe tijd aangebroken.

Veel verenigingen hebben het probleem om enthousiaste en goed gekwalificeerde, onbetaalde vrijwilligers te vinden en langdurig aan zich te verbinden. Ook wij ervaren een teruglopend instructiekader!

Om kwalitatief goede lessen te kunnen blijven aanbieden heeft de Buitengewone Algemene Leden Vergadering besloten om de twee locaties samen te voegen.

De lessen zullen met ingang van vrijdag 1 september worden gegeven in het nieuwe Combibad De Vliet.

Op dit moment zijn staan er nog diverse vragen open bij de gemeente Leiden: Is het nieuwe zwembad op tijd klaar? Wat wordt de baanindeling? Wat worden de zwemtijden? Tijdens een gebruikersoverleg op 20 juli horen wij de laatste stand van zaken, en definitieve data.

Inmiddels is duidelijk dat we op de vrijdagavond blijven zwemmen en dat de lessen zullen plaatsvinden tussen 17.45 uur en 20.00 uur.

Mocht het nieuwe zwembad niet op tijd klaar zijn dan zullen u tijdig informeren over een mogelijke uitwijk mogelijkheid.

Ondanks dat nog niet alles duidelijk is willen we jullie geurende de zomerperiode wel op de hoogte houden van de situatie en stand van zaken. Op onze website leidserb.nl/verhuizen zullen wij nieuws publiceren zodra dit bekend wordt. Houd deze websites daarom gedurende de zomerperiode goed in de gaten.

We hopen dat een ieder meegaat naar het nieuwe zwembad, maar mocht u onverhoopt toch besluiten om uw lidmaatschap te beƫindigen, dan kunt u dit doen voor 1 augustus. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar de penningmeester op e-mailadres: penningmeester@leidserb.nl

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, stuur uw vraag dan naar bestuur@leidserb.nl

We hopen u na de zomervakantie in het nieuwe zwembad te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Michel Boom
Vicevoorzitter
Leidse Reddingsbrigade en Zwemschool Leiden

PS

Heeft u zin en tijd om binnen onze vereniging mee te werken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn diverse openstaande posities, denk hierbij aan bestuursfuncties, activiteiten begeleider, zwem- vaarinstructeurs (eventueel na het volgen van interne opleiding), EHBO werkzaamheden etc.

Als u ons team wil en kan ondersteunen, stuur dan uw interesse-uiting per mail naar bestuur@leidserb.nl en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}