26

juni

Wij gaan groen (en jij kan € 100,- verdienen!)

door Pieter Naber // in Nieuws

Al sinds een paar jaar zijn we bij de Leidse Reddingsbrigade bezig om zo duurzaam mogelijk onze maatschappelijke taak te vervullen. En dat is niet altijd eenvoudig, maar deze overstap was heel eenvoudig.

In en rondom het clubhuis is binnen en buiten alle verlichting vervangen door LED, hiermee verlagen we onze stroomrekening. Daarnaast is  stookprogramma van de Klos beter ingesteld, zodat er minder onnodig gasverbruik is. En is in de loop van de tijd alle apparatuur vervangen door zuinigere varianten, of zijn er extra tijdschakelaars geplaatst. Al deze aanpassingen zijn goed voor onze ecologische voetafdruk, maar ook goed voor de portemonnee.

Maar de grootste stap en eigenlijk de eenvoudigste hebben we afgelopen maand gezet. We zijn overgestapt op 100% goeie groene, en lokaal geproduceerde energie. Behalve dat het groene energie is, is het ook nog eens goedkopere energie. Hierdoor kunnen we onze contributietarieven laag houden.

Onze nieuwe leverancier is Vandebron, en die heeft de actie dat als je overstap via onze link dan krijg je € 100,- extra korting op je energierekening. En dat is niet alles, behalve dat jij € 100,- korting krijgt, krijg ook de vereniging € 100,- korting. Het overstappen is online zo geregeld, ook het opzeggen bij je vorige leverancier doen ze voor je. Mocht je nog vragen hebben, of er niet uitkomen, dan staan ze je telefonisch snel en deskundig te woord.

Dus wacht niet langer! Geef jezelf en de Leidse Reddingsbrigade die € 100,- extra korting en stap net als Jeffrey, namens de vereniging, over op 100% groene energie.  

Jeffrey,
Penningmeester Leidse Reddingsbrigade

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}