17

september

Vrijwilligersinformatiemarkt 2004

door Auto // in Nieuws

Op zaterdag 18 september werd op de Beestenmarkt weer de jaarlijkse Vrijwilligersinformatiemarkt gehouden van 12:00 uur tot 16:00 uur. Deze informatiemarkt wordt gehouden voor organisaties die werken met vrijwilligers en zonder deze mensen niet kunnen draaien. Zo was de Leidse Reddingsbrigade dus ook aanwezig.

We stonden daar met de stand om te laten zien wie we zijn en wat we doen. Dit was niet het enige wat we deden, we gaven ook nog 2 demo’s.

De eerste demo was eigenlijk om 13:15 uur maar dit werd door omstandigheden 13:30 uur. René was commentator en vertelde wie en wat de LRB is. Ondertussen voerde een half lek opblaasbootje met Danny en Rik er in naar het midden toe. Daar moesten we eigenlijk ruzie krijgen zodat Danny, Rik een fikse klap gaf met zijn peddel. Dit is niet gebeurt doordat we zagen dat de Duarry er snel aan kwam. Het bootje moest dus snel om. Nadat we om lagen was Rik bewusteloos en moest gereanimeerd worden. Danny was alleen in paniek en kreeg een deken tegen de kou. Na dat de Duarry ons op de kant had afgezet ging Rik in het niets op en werd er door Nico gereanimeerd op de wel bekende pop Annie.

Demo 1 was binnen 5 minuten afgelopen dit kwam doordat de Duarry er erg snel aan kwam.

Demo 2 werd om 14:00 uur gegeven.

Deze was het zelfde maar alleen kregen Danny en Rik geen ruzie maar waren ze dronken. Nu was Danny bewusteloos en Rik in paniek. Bij deze tweede demo waren er meer mensen komen kijken en duurde langer dan demo 1.

Na deze 2 demo’s gingen een aantal mensen van de stand naar huis. Hier kwamen de mensen van de demo voor in de plaats. Om de tijd toch vol te maken tot 16:00 uur gingen een aantal mensen kleurplaten uitdelen.

Om 16:00 uur werd er opgeruimd en dat was dan alweer de Vrijwilligersinformatiemarkt voor 2004.

Danny Captein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}