5

november

Van de Secretaris…

door Auto // in Nieuws

Langzaamaan begint het einde van 2012 in zicht te komen. Tijd voor examens, begrotingen, jaarverslagen, Serious Rescue en onze jaarlijkse afsluiting. 

Vanaf 30 november staan de examens weer gepland. A, B, C, dolfijnserie en reddingscertificaten worden door een groot aantal leden afgezwommen, na een half jaar hard geoefend te hebben. Heel veel succes allemaal!

Voor de commissies is het belangrijk dat er een begroting gemaakt wordt voor 2013. Zij mogen gaan nadenken over de activiteiten en benodigdheden die ze denken nodig te hebben in 2013. Hopelijk lukt het om alle wensen in te willigen en hoeven we niet teveel te schrappen. 

Naast het maken van een begroting is het ook belangrijk dat er een jaarverslag van iedere commissie komt, zodat we een gezamenlijk jaarverslag kunnen maken voor de Algemene Ledenvergadering in april 2013. Hopelijk lukt het een ieder om op tijd klaar te zijn.

Als laatste hebben een aantal leden zich weer opgegeven voor Serious Rescue. Deze tocht zal lopen van Arnhem tot Enschede, waarna ze net als vorig jaar weer een cheque hopen aan te bieden aan Seriuos Request van 3FM. Dit is samenwerking met een dertigtal andere brigades vanuit het hele land. Heel veel succes met deze barre tocht.

Veel plezier deze laatste maanden van het jaar!

Namens het bestuur,
Marieke van Vegten
(Secretaris Leidse Reddingsbrigade)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}