2

maart

Van de secretaris

door Auto // in Nieuws

We zijn alweer een paar maanden bezig in dit nieuwe jaar. Volgende maand is er weer de Algemene Ledenvergadering. Deze zal gehouden worden op 11 april. De uitnodiging voor deze ALV vindt u elders in dit clubblad. Dit is dan ook een van de drukste tijden voor de secretaris. Zo moeten al de jaarverslagen van alle commissies verzameld worden, alsmede alle financiele stukken. Dit betekent heel wat avonden achter de pc om alles netjes in het komende ALV-boekje te passen.

In april starten weer de theorie-cursussen voor brevet 6, 7, 8 en KNBRD A & B. En er is op woensdagavond 13 april het examen EM/EHBO vooor KNBRD A & B.

Noteer ook in uw agenda dat er op vrijdag 22 april geen zwemmen is, dit ivm Goede Vrijdag.

Eind februari kregen we te horen dat een van onze instructrices, namelijk Joke van de Poel, een ongeluk heeft gehad tijdens haar vakantie. Tijdens haar wintersportvakantie is ze op haar laatste afdaling van haar vakantie onderuit is gegaan en heeft daarbij haar knie heeft gebroken. Ze is nu weer thuis. Names iedereen van de brigade wensen we haar het allerbeste en hopen haar snel weer terug te zien in het bad.

Remco Streefland
Secretaris

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}