17

maart

Van de redactie

door Auto // in Nieuws

Algemeen LRB-nieuws

Beste lezers,

Traditioneel komt er kort voor de Algemene Ledenvergadering een Hurksprong uit. Dat is een goede manier om zo veel mogelijk leden en lezers te bereiken. Deze vergadering is DE gelegenheid om te ervaren hoe onze vereniging er voor staat. De uitnodiging staat verderop.

Er gebeurt heel veel binnen de LRB. Bijna iedere doordeweekse avond is gevuld met cursussen of vergaderingen. Binnenkort starten op vrijdagavond ook de theorielessen van de hoogste diploma’s zwemmend redden weer. Verder is de Klos op vrijdagavond ook goed gevuld met leden, die hier de start van het weekend vieren onder het genot van een hapje en drankje. 

In de weekends is de LRB ook actief: bijna elk weekend is er wel een training van de commissie Waterhulpverlening, een bewaking of een activiteit bij het clubhuis. 

Een greep uit de activiteiten: NL Doet, bezoek aan de ambulancepost, een grote oefening op de Kaag, de Nacht van Leiderdorp, paasontbijt, dagje uit voor de kinderen, misschien nog een reddingsbootdag in het centrum van Leiden, en ga zo maar door. Houd de agenda in de gaten voor alle activiteiten!

Nog wat over de zwemlessen: Goede vrijdag (27 maart) en de vrijdag na Hemelvaart (6 mei) is er geen zwemmen, verder gaan alle lessen tot aan de examens in juni/juli gewoon door.

De oproepen uit de vorige Hurksprong voor een redactielid en barmedewerkers hebben we nog een keer geplaatst. Echter: alle commissies kunnen extra vrijwilligers gebruiken. Wie iets wil doen voor de vereniging is altijd welkom. Even vragen aan de balie, of op vrijdagavond langskomen in het clubhuis is de makkelijkste weg.

Namens de commissie Communicatie,

René Boeff.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}