10

november

Van de redactie

door Auto // in Nieuws

Weinig nieuws, maar wel de moeite waard.

Beste lezers,

Hoewel er niet veel artikelen zijn binnengekomen, is hier toch een nieuwe nieuwsbrief. De informatie die er in staat is namelijk wel actueel.

Er staat belangrijke informatie in over het opzeggen van het lidmaatschap. Hoewel we natuurlijk willen dat iedereen bij de LRB blijft zwemmen, is het wel nuttig om te weten hoe en voor wanneer dit moet gebeuren. 

Verder start er zeer binnenkort een opleiding voor het vaarbewijs. 

Dan Serious Rescue. Dit jaar opgepakt door een enthousiaste groep jonge bewakers. Op de website is hier uitgebreid informatie over te vinden. Na een succesvolle bingo volgt er op 2 december sponsorzwemmen. Hierover zal iedereen in de baden en via de website nog over worden geinformeerd. Maar houd deze avond alvast vrij, en natuurlijk hopen we op een flinke opbrengst! SR komt trouwens langs mijn woonplaats, Schiedam. Ik zal ons team dan ook zeker toezwaaien als ze langsvaren!

Wie nieuws heeft voor deze nieuwsbrief, kan dit op allerlei manieren doorgeven. Kaderleden kunnen dit zelf plaatsen als zij inloggen op de website. Andere leden kunnen dit mailen naar communicatie@lrb.nu. Afhankelijk van de hoeveelheid nieuws en de actualiteit hiervan, brengen we deze ongeveer om de twee maanden uit.

Namens de commissie Communicatie,

René Boeff.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}