12

juli

Van de redactie

door Auto // in Nieuws

Aan het eind van het seizoen een nieuwe versie van ons digitale clubblad

Beste lezers,

Er is weer een seizoen voorbij. Er is veel gebeurd de laatste tijd, een goede reden om met een nieuwe versie van ons digitale clubblad de Hurksprong te komen. Ik zag trouwens dat we tijdens het honderdjarig bestaan in 2018 nog een jubileum hebben: dan is het 40 jaar geleden dat de eerste Hurksprong uitkwam. Toen nog op papier, getypt, met zelfgemaakte tekeningen. Vond ik zelf eigenlijk leuker, maar ja, de tijd is veranderd. Aan de andere kant: toen was je met een paar mensen wekenlang bezig met typen, stencillen, vergaren en bezorgen (zelfs dat deden we zelf!), nu ben ik in mijn eentje binnen een avond klaar en ligt het met één druk op de knop bij alle belangstellenden in de mailbox. Wat niet verandert: er worden nog steeds stukjes ingestuurd.

In deze editie een paar artikelen die binnengekomen zijn: een leuk verslag van het bezoek aan Artis, wat over de Nautische markt in Warmond, geslaagden voor diverse diploma’s. En een oproep om ons communicatieteam te versterken.

Kort nieuws:

We hebben vorige week een zeer geslaagde barbecue gehad bij het clubhuis, ter afsluiting van het seizoen. Zeker 80 eters. De commissie Bar heeft er weer veel werk van gemaakt, met lekkere salades, een tap en een enorme koelkast met drankjes. Mede dank zij het onverwacht mooie weer was het gezellig tot in de kleine uurtjes. Het heerlijke vlees kwam van slagerij J. Groeneveld uit Schiedam. Wat je van ver haalt is lekker tenslotte. Bij dezelfde slager halen we overigens al jaren de smakelijke sate, die op vrijdagavond in het clubhuis graag gegeten wordt. Tot zover de reclame. 

Na de vakantie zijn er twee veranderingen. Allereerst heeft de gemeente besloten om in een groot deel van Leiden betaald parkeren in te voeren. Bij de Zijl en het Vijfmeibad is dat net in gegaan. Let daar dus na de vakantie op. De eerste zwemavond is 26 augustus. Meer informatie staat op de website van Leiden, en zal waarschijnlijk vanuit het bestuur nog volgen.

Verder (maar dat is nog niet bevestigd) kan het zijn dat de lestijden een kwartier naar achteren gaan, hiervoor heeft het Sportbedrijf een verzoek gedaan. Als dat echt door gaat, dan wordt iedereen nog geinformeerd.

Wie wat wil plaatsen in de Hurksprong kan dat altijd doorgeven. Kaderleden kunnen het zelf klaarzetten op de website, maar een bericht (liefst gewoon platte tekst) sturen naar communicatie@lrb.nu kan natuurlijk ook.

Tot zo ver, iedereen prettige vakantie!

Namens de commissie Communicatie,

René Boeff.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}