8

november

Van de penningmeester

door Auto // in Nieuws

Beste ouder/verzorger/LRB lid,

Ellie van Oosten is vele jaren als penningmeester actief geweest binnen de LRB. Helaas heeft zij besloten per 1 oktober jl. te stoppen en heb ik de functie van haar overgenomen. Uiteraard bedanken we Ellie voor al haar inzet en tijd die zij heeft besteed aan de LRB.

Wie is nu de nieuwe penningmeester van de LRB hoor ik u denken. Ik ben Michel Boom. Sinds 1992 ben ik lid van de LRB en door de jaren heen heb ik vele jaren lesgegeven in het 5 Meibad. Wegens de geboorte van mijn zoon Alwin is het helaas niet meer mogelijk om wekelijks in het zwembad aanwezig te zijn en is mij gevraagd het penningmeesterschap over te nemen.

Met vragen m.b.t. financiële zaken van de LRB kunt u vanaf heden bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via het e-mailadres: penningmeester@lrb.nu. Mocht u niet over e-mail beschikken, kunt u een bericht achterlaten bij een van de baliemedewerkers en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor vragen met betrekking tot de contributie kun u bij de baliemedewerkers terecht.

Uiteraard doen we er alles aan om de overdracht van het penningmeesterschap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er overhoop toch iets misgaan, verneem ik dit graag van u zodat we dit kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Michel Boom, (nieuwe) penningmeester van de Leidse Reddings Brigade

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}