1

maart

Vacature: Stagiair(e) Marketing, Communicatie & PR

door Auto // in Nieuws

Reddingsbrigade Nederland is op zoek naar een stagiair(e) Marketing, Communicatie & PR die ons team op het Landelijk Bureau in IJmuiden zo snel mogelijk kan komen versterken.

Reddingsbrigade Nederland 
Reddingsbrigade Nederland is de ‘werknaam’™ van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD). Zij vertegenwoordigt zo’™n 166 reddingsbrigades met 23.000 leden, waarvan zo’™n 5.000 actief zijn als vrijwillige hulpverlener in Nederland. Zowel de koepelorganisatie als de aangesloten reddingsbrigades hebben het voorkomen (preventief) en bestrijden (repressief) van de verdrinkingsdood als missie.

Op het Landelijk Bureau wordt de ontwikkeling van beleid voorbereid, gecoördineerd, vormgegeven en mede uitgevoerd. Vele lijnen komen  samen vanuit de vrijwillige werkorganisatie die zich bezighoudt met waterhulpverlening, opleidingen, sport en ledenbelang. De corporate communicatie is er gevestigd, evenals het algemeen ledensecretariaat en de secretariaten voor diverse andere taken zoals de organisatie van examens en diverse commissies. Ook is bij het Landelijk Bureau het Service Center gevestigd, waar onder meer reddingsboten en waterscooters worden (af)gebouwd en onderhouden en reservemateriaal beschikbaar is om brigades voortdurend paraat te kunnen houden.

Wat ga jij doen?
Als stagiair(e) Marketing, Communicatie & PR ondersteun je de afdeling Marketing, Communicatie & Fondsenwerving van Reddingsbrigade Nederland.  Je werkzaamheden richten zich op het uitvoeren en coördineren van marketing- en communicatiewerkzaamheden binnen o.a. de volgende projecten en activiteiten: 

–          Het 100-jarig jubileum van Reddingsbrigade Nederland;
–          Landelijke campagnes ( o.a. de 06-polsbandjescampagne);
–          Corporate Communicatie;
–          Begeleiden van media / pers;
–          Content genereren en beheren van diverse interne en externe (online) mediakanalen;
–          Presentatie van de Reddingsbrigade op evenementen.

Daarnaast bieden wij de ruimte om in overleg een eigen stageopdracht / onderzoek te doen, passend binnen de Reddingsbrigade en bij je studie.

Wie zoeken wij?
Volg jij een passende (minimaal) Hbo-opleiding in de richting marketing, communicatie, media of eventorganisatie. Ben je enthousiast, weet je van aanpakken, ben je goed in plannen en organiseren, heb je een vlotte pen, een hands-on mentaliteit en affiniteit met de Reddingsbrigade dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt Reddingsbrigade Nederland?

Wij bieden je een leerzame en afwisselende stage  in een unieke omgeving, voor minstens 3 dagen in de week voor een minimale periode  van 3 maanden. Je krijgt de kans kennis te maken met de verschillende werkzaamheden binnen de werkgebieden Marketing, Communicatie & PR.
Wij bieden een stagevergoeding van € 200,- (netto) per maand.

Solliciteren
Ben je enthousiast?  Stuur dan je motivatie en CV voor 22 maart 2017 naar Reddingsbrigade Nederland tav Elske Hoving , Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden of per mail naar elske@reddingsbrigade.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}