9

september

Vaardag alle leden voor herhaling vatbaar

door Auto // in Nieuws

Afgelopen zaterdag 5 september heeft er op het strandje van Koudenhoorn te Warmond een vaardag voor alle leden plaats gevonden. Iedereen die gekomen is heeft het goed naar zijn zin gehad. De spetters regen konden de pret niet drukken.

Iedereen die langskwam kon mee varen op de snelle boot, roeien op de vlet en met de vlet leren hoe ze een boei moeten aanvaren. Dit laatste onderdeel bleek lastiger dan gedacht. Het boei aanvaren wordt geoefend om te leren hoe je naar een drenkeling toe moet varen, om deze vervolgens aan boord te nemen.

Tijdens het moment van de eerst geplande demonstratie (12.00 uur) kon het niet echter. Onze snelle boot heeft op dat moment een zeilbootje dat aan de grond gelopen zat, weer op weg geholpen. Weer een waterhulpverlening die in onze waterhulpverleningsregistratie kan.

Live nieuws was te volgen via onze Facebookpagina, en hier kun je meer foto’s vinden.

Voor volgend jaar staat er weer een open dag gepland. Mogelijk wordt dit op 30 april 2016 tijdens Reddingsbootdag. Dus reserveer deze datum alvast in je agenda al het jou wat lijkt om ook eens mee te varen. Meer precieze informatie zal rond die periode verspreid worden.

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}