5

april

Uitreiking cheque door Lionsclub

door Auto // in Nieuws

Zondag 24 maart 2013 vierde de Lionsclub van Leiden hun 15-jarig jubileum. Aangezien de Leidse Reddingsbrigade vorig jaar door de Lionsclub als goed doel is uitgekozen, waren ook wij uitgenodigd om dit jubileum met hen te vieren.

Naast de LRB, waren er meerdere goede doelen door de Lionsclub in 2012 uitgekozen en zijn zij allen geholpen. De Lionsclub heeft er voor gezorgd dat de LRB een tweetal materiaalkasten kan aanschaffen. Het hebben van mooi materiaal is één. Er voor kunnen zorgen dat dit materiaal zo lang mogelijk mee kan, is iets anders. Hiervoor is het van belang om goede materiaalkasten te hebben. Zodoende kunnen wij het materiaal op een goede manier opbergen en dit draagt bij aan de levensduur van het materiaal. Voor de LRB zijn deze materiaalkasten dus heel erg belangrijk. De Lionsclub heeft er voor gezorgd dat wij deze materiaalkasten hebben kunnen aanschaffen.

Op de feestelijke zondag werd aan de LRB een mooie cheque uitgereikt. Deze cheque hebben Rob Hogendorp en Leanne van Vegten in ontvangst mogen nemen. De cheque bedroeg €1000,00 voor de aanschaf van de materiaalkasten.

Naast de LRB, hebben ook de Hortus Botanicus en stichting Jeugd en Samenleving Rijnland (JES) een mooie bijdrage gekregen van de Lionsclub. Al met al werd het niet alleen voor de leden van de Lionsclub, maar ook voor de goede doelen genoeg reden voor een mooi feestje.

Wij willen de Lionsclub ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van de aanschaf van materiaalkasten!

Namens het bestuur,
Leanne van Vegten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}