5

oktober

Taptoe

door Auto // in Nieuws

Afgelopen zaterdag 1 oktober 2011 heeft de brigade meegelopen met de taptoe, een lint van licht door Leiden.

Hoe die dag verder verliep? Dat lees je door verder te klikken.

We zijn de dag begonnen met het ophalen van de vlet bij de loods, deze hebben we naar het clubhuis gebracht om hem te versieren. We hebben de boot prachtig versiert met rode ballonnen, vlaggetjes, een beachflag van de brigade, een vlag van de brigade en knipperende rode lampjes. Om kwart voor 5 werd er heerlijke hutspot geserveerd die we genuttigd hebben.

Om kwart voor 6 werd er verzamelt bij de Geregracht, Cor de Jongh bracht de vlet met zijn bus naar de Geregracht.

Om kwart voor 7 vertrok de groep vanaf de Geregracht naar de Kaasmarkt, helaas moest de vlet omgelopen worden omdat het steegje vol stond met fietsen.

Om half 8 werd het startsein gegeven door de 3 October vereniging en kon de taptoe echt beginnen.

Rond half 10 kwam de plezierige wandeltocht door Leiden tot zijn einde en was het einpunt bij de Geregracht weer bereikt. Bij de Geregracht aangekomen werd de boot zo snel mogelijk aan de auto van Cor de Jongh gekoppeld zodat hij deze naar de loods kon brengen. Rianne, Linda, Pieter, Marieke en Patrick zijn naar de loods gereden om de boot van zijn versieringen te ontdoen. Nadat dit gedaan was, gingen Pieter, Patrick en Marieke naar de Klos, om alles netjes terug te zetten Daarna kon iedereen zich langzaamaan naar huis begeven en dit een succesvolle taptoe benoemen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}