24

november

Stem op onze wens!

door Auto // in Nieuws

Hoera onze wens voor zwemstuurkaarten is genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds! Nu hebben we jullie stem, 72 stuks minimaal, nodig om daadwerklijk onze wens in vervulling te laten gaan. 

Ben je lid van de Rabobank (of te wel, heb je een rekening bij de Rabobank) stem dan met je unieke stemcode die je van de Rabobank ontvangt op onze wens via www.dichterbijleidenkatwijk.nl  

Onze wens: stuurkaarten 

Afbeeldingsresultaat voor zwemstuurkaarten

Leône Hamaker (specialist zwemonderwijs) heeft laten zien dat men sneller leert als men ziet wat je moet doen. Daarom heeft zij zwemstuurkaarten ontwikkeld. Dit zijn afbeeldingen van alle exacte eisen en uitvoeringswijze van de vaardigheden op weg naar zwemdiploma A en zwemdiploma’s A, B en C. Wij als Leidse Reddingsbrigade willen deze zwemstuurkaarten tijdens onze lessen gaan gebruiken. Dit om de lessers, zowel kinderen als volwassenen, zelf sturing te laten geven aan hun eigen leren. Welk onderdeel vinden ze moeilijk, waar willen ze extra in oefenen, welk onderdeel vinden ze leuk, maar vooral hoe moet het er uit gaan zien. De zwemstuurkaarten helpen deze vragen te beantwoorden. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}