1

april

Stem op onze Clubheld

door Auto // in Nieuws

Stem op Rianne Meijer! Hierdoor maken wij als Leidse Reddingsbrigade kans op een bedrag van € 25.000,-

Stemmen kan via onderstaande link:

http://www.adclubheld.nl/custom1447163/zoek-genomineerde

Maar wie is Rianne Meijer nu eigenlijk. Klik snel verder!

In het kort stelt Rianne zich voor:

Mijn naam is Rianne Meijer, ik ben 24 jaar en sinds 2009 lid bij de Leidse Reddingsbrigade.

Binnen de vereniging doe ik verschillende dingen. De meesten zullen mij kennen als instructeur vanuit zwembad ‘De Zijl’. Hier geef ik op dit moment het 1e uur badje 2, het 2 en 3e uur wedstrijdploeg en het laatste uur Life Saver 1. Naast instructeur, ben ik prakijkbegeleider. Daarnaast begeleidt ik onze nieuwe instructeurs in opleiding tot het behalen van hun instructeursdiploma.

En ja ik doe nog meer. Binnen de vereniging ben ik bestuurslid en lever ik een bijdrage aan de commissies Secretariaat, Communicatie en Wedstrijden. Verder ondersteun ik de werkgroep EHBO, met name in de administratieve zaken.

De commissie Secretariaat heeft o.a. als taken het aanvragen van de examens (hier doe ik vooral zwemmend redden en de examenaanvragen voor de professionele waterhulpverleningslijn), organiseren van examens, bijhouden van competenties en regelen van bijscholingen.

De commissie Communicatie draagt zorg voor de website, ons digitale clubblad ‘De Hurksprong’ en promotionele zaken van de vereniging. Denk hierbij aan flyers, promotiematerialen en advertenties.

De commissie Wedstrijden is verantwoordelijk voor de wedstrijdtrainingen, het aanmelden van de teams voor een wedstrijd en allerlei andere zaken die komen kijken bij wedstrijden.

Al met al ben ik binnen de vereniging een bezige bij. Ik doe het allemaal met veel enthousiasme en plezier. En hoop daarom dat jullie mij je stem gunnen. Vooral om dat we hiermee voor de vereniging kans maken op een mooi geld bedrag. Dit bedrag zou een mooi begin zijn voor de financiëring van ons nieuwe clubhuis.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}