5

september

Stel je eens voor… Commissie Bar

door Auto // in Nieuws

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft de Leidse Reddingsbrigade een clubhuis met de naam “De Klos”. De Commissie Bar zorgt voor het beheer van het clubhuis. Daarom voeren wij de volgende taken uit:

Bezetting bar
Elke zwemavond, nadat de zwembaden gesloten, openen leden van de Commissie Bar het clubhuis. Zij zorgen voor een gezellig drankje of voor een volledige maaltijd voor de vrijwilligers en leden van de reddingsbrigade. Maar ook bij speciale activiteiten, zoals de barbecue of de kerstborrel, zorgt de Commissie Bar voor mensen achter de bar.

Algemene schoonmaak
Natuurlijk wordt ook het clubhuis vies. Daarom zorgt de Commissie Bar wekelijks ervoor dat er wordt schoongemaakt in het clubhuis. Als het nodig is, wordt dit ook vaker gedaan. Denk hier aan de W.C.’s, de keuken, de bar enzovoort.

Inkopen
Ook de inkopen voor het clubhuis worden gedaan door de Commissie Bar. Zo zorgen we ervoor dat er bijvoorbeeld altijd koffie is voor tijdens vergaderingen en zodat er vrijdag altijd gegeten kan worden door onze leden.

Iets voor jou?
De Commissie Bar is altijd op zoek naar uitbreiding! Vind jij het leuk om eens in de zoveel weken achter de bar te staan? Of wil je ons helpen met inkopen doen en/of schoonmaken? Stuur dan een e-mail via het contact formulier!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}