21

september

Sporten bij de Reddingsbrigade met de AH Sportactie

door Auto // in Nieuws

Heb jij je Albert Heijn Sportactie spaarkaart al vol? Met een volle spaarkaart kun je bij de Reddingsbrigade gratis lessen krijgen in onder andere het Zwemmend Redden!

Van 4 tot en met 24 september kunnen klanten bij Albert Heijn bij elke 10 euro aan boodschappen ‘AH Sportzegels’ sparen voor de Albert Heijn Sportactie. Met een volle spaarkaart kun je tot en met 3 december 2017 vijf keer gratis sporten bij verschillende deelnemende sportclubs naar keuze. Volle spaarkaarten kunnen bij de Albert Heijn winkels worden ingeleverd. Je ontvangt dan een een unieke code waarmee je op  www.ahsportactie.nl kunt inschrijven voor een proefles bij een sportclub naar keuze.

Sporten bij de Reddingsbrigade
Reddingsbrigades door het hele land doen mee aan de Albert Heijn Sportactie! Zij bieden de mogelijkheid om een keer gratis mee te sporten/zwemmen bij een van de trainingen of lessen.

Kijk dus snel op de actiepagina www.ahsportactie.nl voor een Reddingsbrigade bij jou in de buurt en meld je voor 1 oktober 2017 aan via de actiepagina voor een gratis les!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}