17

december

Serious Rescue 2012: actueel bedrag weten?

door Auto // in Nieuws

Serious Rescue heeft op de actiewebsite van 3FM www.kominactie.nl haar eigen actiepagina. Op de website www.kominactie.nl kunnen bedrijven, scholen, verenigingen, paticulieren en bands hun actie voor Serious Request kenbaar maken. Op elke actiepagina kun je online acties steunen door direct een donatie over te maken en zien wat die acties aan een geldbedrag hebben opgehaald. 

Op de actiepagina van Serious Rescue kun je ook het actuele bedrag zien wat er opgehaald is door de reddingsbrigades gezamelijk en wat andere mensen aan deze actie gedoneerd hebben. Ga hiervoor naar www.kominactie.nl/seriousrescue.

Steun de LRB voor de deelname aan Serious Rescue!

Ook de Leidse Reddingsbrigade zoekt nog sponsors en donateurs om onze deelname aan Serious Rescue te steunen. Wilt u ons alsnog steunen dan kunt u uw bijdrage overmaken op onze girorekening: 92341, t.n.v.: Leidse ReddingsBrigade, Leiden. Doet u dit onder vermelding van: ‘Donatie Serious Rescue 2012’.

Daarnaast kunt u ook veilig een bedrag overmaken via iDEAL. Check hiervoor de eenmalige donatie webpagina (klik).

Voor meer informatie kunt u kijken op onze eigen actiepagina: www.lrb.nu/serious_rescue of op de website van Serious Rescue (klik)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}