6

november

Serious Rescue

door Auto // in Nieuws

Serious RescueZoals u wellicht al te oren is gekomen doet de Leidse Reddingsbrigade mee met Serious Rescue. Serious Rescue is actie van de Nederlandse reddingsbrigades ten bate van Serious Request.

Serious Request  wordt in 2011 voor de achtste keer georganiseerd door 3FM, de opbrengst komen ten goede aan Internationale projecten van het Nederlandse Rode Kruis. Ieder jaar kent Serious Request een thema, voor 2011 is dit: Moeders die beschadigd zijn door oorlog of conflicten.

Dit jaar dragen wij als Leidse Reddingsbrigade ons steentje bij aan dit goede doel. Om het ingezamelde geld te overhandigen varen wij met reddingsboten van Almere naar Leiden. Het vertrek is zondagochtend 18 december om 08.30 uur. Gedurende deze bijna 100 kilometer lange barre tocht varen wij gezamenlijk met andere reddingsbrigades als een groot oranje lint van reddingsboten naar het Glazen huis te Leiden. De aankomst is dinsdagmiddag 20 december.

Neem een kijkje voor de sfeerbeelden op Serious Rescue.

Het bedrag wat we gaan overhandigen wordt verworven door de deelnemende reddingsbrigades met allerlei acties, echter redden wij dit niet alleen! Ook u kunt uw steentje bedragen aan deze actie!! Doneer nu en maak geld over op ING banknummer 92341 t.n.v. Leidse Reddingsbrigade o.v.v. Serious Rescue.

Heb je zin om te komen kijken hou dan verder publicaties in de gaten!

Met sportieve groeten,
Werkgroep Serious Rescue
Edwin Stuifzand en Remon Eijsackers
E-mailadres: seriousrescue@lrb.nu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}