13

maart

Reddingsbrigade Nederland ondertekent nieuw convenant Varen doe je Samen!

door Auto // in Nieuws

Op de HISWA Amsterdam Boat Show is donderdag 12 maart 2015 door de samenwerkende partijen een nieuw samenwerkingsconvenant ondertekend in het project ‘Varen doe je Samen!’™.

Veiligheidsbewustzijn op het water is en blijft een belangrijk thema. Door nog nadrukkelijker in te zetten op bewustwording en (technische)preventie en reisvoorbereiding, onderstrepen de partijen hun samenwerking door op de HISWA Boat Show het nieuwe convenant ‘Varen doe je Samen!’™ 2015 ‘“ 2020 te ondertekenen. De campagne ‘Varen doe je samen!’™ gaat daarmee een nieuwe fase in.   

Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten is in 2007 het project ‘Varen doe je samen!’™ (VDJS) gelanceerd. Met de ondertekening van het nieuwe convenant 2015 ‘“ 2020 bevestigen de samenwerkende partijen  Reddingsbrigade Nederland, Rijkswaterstaat, provincies, Unie van Waterschappen, Havenbedrijf Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, BLN-Koninklijke Schuttevaer, KNRM, ANWB, HISWA Vereniging, Platform Waterrecreatie, Sportvisserij Nederland, Waterrecreatie Nederland en het Watersportverbond het project ‘Varen doe je samen!’™ voort te zetten met een nieuwe aangepaste focus.

Meer informatie over project ‘Varen doe je Samen!’ is te vinden op www.varendoejesamen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}