26

mei

Reddingsbrigade Nederland en Delta Lloyd gaan partnership aan

door Auto // in Nieuws

26 mei 2010 ‘“ Delta Lloyd en Reddingsbrigade Nederland zijn een partnership aangegaan. Tot en met 2016 zullen de organisaties de krachten bundelen om de watersport en waterrecreatie in het algemeen nog leuker, maar vooral ook veiliger te maken. Om hier vorm aan te geven gaan de partners in de komende periode samen verschillende activiteiten ontwikkelen.

Niek Hoek, bestuursvoorzitter Delta Lloyd: ‘Als grootste watersportverzekeraar is Delta Lloyd al jaren partner van de Nederlandse watersport. Door nu een partnership met Reddingsbrigade Nederland aan te gaan, is ook de grootste vrijwilligersorganisatie op het gebied van waterveiligheid & -hulpverlening onderdeel van de gezamenlijke missie om Nederland van het water te laten genieten.’

Charlie Aptroot, voorzitter Reddingsbrigade Nederland: ‘Reddingsbrigade Nederland is bijzonder blij Delta Lloyd te mogen verwelkomen als partner. De relatie met Delta Lloyd maakt het mogelijk om onze taken op het gebied van waterveiligheid (voorlichten, opleiden en hulpverlenen) verder te ontwikkelen en de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.’

De eerste activiteit waarbij de samenwerking tot uitdrukking komt is de Optimist on Tour. Delta Lloyd en het Watersportverbond organiseren deze zomer een programma om kinderen te enthousiasmeren voor de watersport. Kinderen tussen de 7 en 13 jaar kunnen op 10 locaties in Nederland kosteloos zeilen in een Optimist, lopen op water in aquabubbels, SUP-en maar ook knopen leggen, proefjes doen in het waterlaboratorium en een zeilgame spelen.

Reddingsbrigade Nederland is op alle locaties aanwezig om toe te zien op de veiligheid. Dit begon al met de begeleiding van een theorie zeilles door topzeilers Pieter Jan Postma en Annette Duetz op 16 mei j.l. op de Amsterdamse grachten.

Kijk voor meer informatie op www.optimistontour.nl.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}