14

februari

Reddingsbrigade Nederland & GaastraPro gaan samenwerken

door Auto // in Nieuws

Vanaf dit zomerseizoen zal er een nieuwe Gaastra kledinglijn voor de vrijwilligers van de reddingbrigades worden aangeboden.

De kleding moet kenmerkend worden voor de Reddingsbrigade en bijdragen aan eenduidige beeldvorming en positionering van het reddingswerk van de vele vrijwilligers van de organisatie. Reddingsbrigade Nederland is bijzonder trots op de samenwerking met Gaastra Pro omdat het merk bijdraagt in kennis, ervaring en kwaliteit, maar ook een bijzonder mooi merk is waar Reddingsbrigade Nederland zich graag mee associeert. 

Het nieuwe kledingpakket ziet er niet alleen zeer fraai uit, maar is ook uitgebreid met een aantal nieuwe artikelen waardoor de uitvoering van het reddingswerk prettiger wordt. Bij de ontwikkeling van de kleding is draagcomfort, functionaliteit en technische kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt geweest. 

De uitrol van de kledinglijn zal in de komende maanden plaatsvinden. De eerste stap is de organisatie van een ‘roadshow’™ (in maart) door Gaastra en Reddingsbrigade Nederland waarbij lokale reddingsbrigades de mogelijkheid krijgen op een aantal plaatsen in het land de kleding te zien, te passen en te bestellen. Vervolgens zal de kleding vanaf april/mei 2014 worden uitgeleverd zodat de vrijwilligers en leden van de Reddingsbrigade voor het zomerseizoen in nieuwe kleding kunnen werken. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}