14

juni

Persbericht – Rescue Equipment Beurs 2004

door Auto // in Nieuws

Vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2004 zal de tweede Rescue Equipment Beurs plaats vinden in de jachthaven Seaport Marina te IJmuiden. De eerste vakbeurs voor professionele hulpverleners te water is dit keer twee dagen lang en groter dan twee jaar geleden in Naarden!

Twee dagen lang zal de jachthaven Seaport Marina in het teken staan van hulpverleningsmateriaal dat op en rond het water door professionele hulpverleners gebruikt wordt. Bezoekers kunnen het geëxposeerde hulpverleningsmateriaal bekijken, testen en dus ervaren!

Buiten aan de steiger liggen de diverse boten en RIB’s te wachten op een uitdagende testvaart op open zee of op wat rustiger water. Binnen in de expositiehal zijn de meest toonaangevende importeurs en fabrikanten aanwezig van onder andere buitenboordmotoren, beschermende kleding, reddingsvesten, signaleringssystemen, boten, terreinwagens, (veiligheids)opleidingen, medische apparatuur en toebehoren en communicatie- en navigatieapparatuur. Naast bovengenoemde exposanten zullen ook Reddingsbrigades Nederland en de KNRM aanwezig zijn op de Rescue Equipment Beurs.

Tijdens de Rescue Equipment Beurs zullen er door diverse exposanten korte workshops gegeven worden met betrekking tot veiligheidsopleiding en training. Daarnaast zal er twee maal per dag een demonstratie waverunner rescue gegeven worden.

De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt

€ 2,50 per persoon. Voor meer informatie over de Rescue Equipment Beurs surf naar de website www.re-beurs.nl!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}