4

april

Paasbingo 2012

door Auto // in Nieuws

Afgelopen zaterdag 31 maart hebben vele kaderleden en leden genoten van de paasbingo van dit jaar. De commissie Promotie en Activiteiten kijkt met trots terug op deze paasbingo.

Om 20:00 uur startte de verkoop van de bingokaarten en lootjes voor de loterij. En er is letterlijk te zeggen dat de loterijlootjes wegvlogen. Elke bingoronde had drie prijzen, een hoofdprijs voor de volle kaart, een troostprijs voor een rijtje en dit jaar het nieuw geintroduceerde ‘vier hoekjes’ waarbij een kleine prijs te winnen was. De prijzen vlogen hier in het rond. De superhoofdprijs, het luxe 16-delige pannenset werd gewonnen door de kleinzoon van Cor, die hiermee zijn moeder erg blij maakte.

De hoofdprijs van de loterij, een prachtig messenset, werd gewonnen door de moeder van Daphne. Reinier ging met de tweede prijs, een piknickmand met bijbehorend bordenset, naar huis.

De gehele opbrengst van deze avond gaat naar de boot. Het exacte bedrag laat nog even op zich wachten, omdat er nog kosten afgetrokken moeten worden van declaraties. Dit loopt zoals het hoort via de penningmeester en de budgetbeheerders van de betrokken commissies. Zodra het exacte bedrag bekend is zal het gepubliceerd worden… dus houdt de website www.lrb.nu en onze facebook goed in de gaten.

Wel kunnen we zeggen dat het erg gezellig en druk was. De opkomst was ongeveer 60 man (inclusief commissieleden). wij hopen dat iedereen het naar hun zin gehad heeft, en dat we iedereen volgend jaar weer mogen verwelkomen op de paasbingo.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}