5

oktober

Onze wens komt uit….

door Auto // in Nieuws

   

Op donderdag 22 september bleek dat de LRB een van de winnaars was van het Rabobank Wensenfonds 2011. Benieuwd wat onze wens was die gerealiseerd gaat worden? Klik dan snel verder.

Op donderdagavond 22 september jl. was de bekendmaking van de winnaars van het Rabobank Wensenfonds 2011. De LRB had ook een verzoek ingedient voor dit jaar, namelijk nieuwe tafels en stoelen voor in het clubgebouw.

Als afgevaardigden van de LRB zijn Pieter, Jeffrey en Danny naar de feestelijke avond van het Rabobank Wensenfonds geweest. Deze werd gehouden in de Aalmarktzaal van de Stadsgehoorzaal Leiden. Vanaf 19:30 uur was de inloop met koffie. Om ongeveer 20:00 uur begon het feestelijke spektakel van de bekendmaking van de winnaars. Dit werd ondersteund door een voorstelling van twee heren die hierbij improvisatie caberet deden. De wensen waren van te voren door een jury ingedeeld in zes categorieën, namelijk:

  • Zorg
  • Buurt en wijk
  • Maatschappelijke dienstverlening
  • Cultuur en muziek
  • Sport
  • Onderwijs

De LRB was ingedeeld in de categorie maatschappelijk dienstverlening.

Na het bekendmaken van een aantal wensen voerden de heren diverse stukjes improvisatie caberet uit. Zo werd er o.a. een interview achteruit uitgevoerd. Hierin werden diverse winnende wensen behandeld. Maar ook zang met diverse muziekstijlen, waarbij ook diverse winnende wensen voorbij kwamen.

In de categorie maatschappelijke dienstverlening werd de LRB als eerste genoemd dat zij gewonnen had! De andere winnaars in deze categorie waren:

  • Stichting De Broodtrommel, wens: Spelmaterialen
  • NSO De Vrijbuiters en Hockeyclub Alecto, wens: Speeltoestel
  • Leiderdorpse Reddingsbrigade, wens: 50 x cursus auto te water

In totaal waren er 22 winaars van het Rabobank Wensenfons 2011. Alle winaars staan genoemd op de website van het Rabobank Wensenfonds.

Nadat alle wensenfonds winnaars bekend waren werden de Rabobank cheques uitgereikt en een groepsfoto gemaakt van de winaars 2011. Daarna was het gezellig naborrelen.

De winnende wensen zullen tussen bekendmaking (22-9-2011) tot februari 2012 worden uitgevoerd / gerealiseerd. Tot die tijd zullen we nog even in het clubhuis gebruik moeten maken van de oude tafels en stoelen.

Tot slot wil de Leidse Reddingsbrigade iedereen die heeft gestemd op de wens van de LRB hartelijk danken voor het stemmen!!!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}