5

november

Ontvang € 150,- korting op je gas en licht rekening

door Jeffrey Veldt // in Nieuws

Al sinds een paar jaar zijn we bij de Leidse Reddingsbrigade bezig om zo duurzaam mogelijk onze maatschappelijke taak te vervullen. En dat is niet altijd eenvoudig, maar deze overstap was heel eenvoudig. Zeker in 2020 staan we als maatschappij en als vereniging voor grote uitdagingen met de Coronacrisis.

Onze groene energieleverancier heeft op dit moment een tijdelijke actie waarbij je na overstap via onze vriendenlink je € 150,- extra terugkrijgt op je jaarafrekening van energie (en als je minder verbruikt krijg je zelfs geld toe).

Voor iedereen die groene stroom gaat afnemen via onze vriendenlink doneert vandebron €150,-. Hiermee houden we onze kosten laag en kunnen we onze zwemlessen en waterhulpverleningsactiviteiten goedkoop aan blijven bieden.

Onze leverancier is Vandebron, en na je overstap via onze link is de korting tijdelijk verhoogt naar €150,- (tot 31-12-2020) dan krijg je € 150,- extra korting op je energierekening. En dat is niet alles, behalve dat jij € 150,- korting krijgt, krijg ook de vereniging € 150,- korting.

Het overstappen is online zo geregeld, ook het opzeggen bij je vorige leverancier doen ze voor je. Mocht je nog vragen hebben, of er niet uitkomen, dan staan ze je telefonisch snel en deskundig te woord.

Jeffrey
Penningmeester Leidse Reddingsbrigade

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}