5

juni

Onderlinge wedstrijden

door Auto // in Nieuws

Niet alleen landelijk worden er allerlei reddingsbrigade wedstrijden gehouden, ook bij de LRB komen er wedstrijden aan! Voor alle leden en ouders worden er dit jaar tijdens het familiezwemmen in december onderlinge wedstrijden georganiseerd. Dus zet de datum 20 december 2013 alvast in je agenda en kom laten zien wat je kan!

Het maakt niet uit of je nu zwemt voor NRZ zwemdiploma A, B of C, of voor Junior Redder, Zwemmend Redder of Life Saver. Voor iedereen is er de mogelijkheid om mee te doen. En ja zelfs je ouders mogen meedoen. En ja er zijn ook prijzen te winnen!

Verdere informatie zoals programma en de flyers zullen jullie na de zomervakantie zien verschijnen! En ook aanmelden zal vanaf dat moment mogelijk zijn!

Geen zin om als ouder zelf te zwemmen, alle hulp is welkom, net als publiek op de tribune om de zwemmers aan te moedigen.

De wedstrijden zullen gehouden worden in Zwembad De Zijl. Geen zin om deel te nemen aan de wedstrijden maar je wilt wel gezellig met je ouders en/of vriendjes komen zwemmen. Dat kan op het zelfde moment in Het Vijfmeibad, gratis voor leden en voor niet-leden €2,50.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}