7

juni

nominatie Rabobank Wensenfonds

door Auto // in Nieuws

Voor iedereen met een Rabobank rekening: stem op de LRB!

Beste lezers, 
 
Afgelopen week hebben wij te horen gekregen dat de wens die de LRB heeft ingediend is genomineerd voor de stemronde van het Wensenfonds Rabobank Leiden/Katwijk. 
 
Wat is onze wens?
Onze wens is om voor de inwoners van Leiden een gratis les aan te bieden in de wintermaanden. Tijdens deze les willen we zowel de theorie als de praktijk van ijsongevallen doornemen. Door te oefenen in een veilige omgeving, hopen wij dat veel mensen deze les willen bijwonen. Dit kan helpen om mensen te onderwijzen, zodat iedereen zichzelf en mogelijk ook een ander kan helpen op het moment dat iemand door het ijs zakt. Een van de belangrijkste doelstellingen van de LRB is het verminderen van verdrinkingsongevallen. Door mensen hierin te scholen, kunnen wij daadwerkelijk een verschil maken. Daarnaast is dit een goede manier om de naamsbekendheid van de LRB te vergroten en wellicht werven we ook wel nieuwe (kader)leden hierdoor. 
 
Wat hebben we nodig? 
Om deze veilige oefenomgeving te bieden zijn verschillende materialen en mensen nodig.  Denk aan een zwembad om te oefenen en duikers om de veiligheid optimaal te garanderen. Daarnaast willen we een breed publiek aanspreken. Uiteraard zijn leden van de LRB welkom op zo’n dag, maar we willen juist ook mensen bereiken die normaal gesproken niet naar het zwembad komen. Misschien wel mensen die angst hebben ontwikkeld. Met het geld van het Wensenfonds kunnen we deze les gratis aanbieden en zullen de overige kosten ook zoveel mogelijk worden gedekt. 
 
Wat vragen we van u? 
Via het Wensenfonds hebben wij onze wens ingediend en zijn wij genomineerd voor de stemronde. Uiteindelijk worden de wensen met de meeste stemmen ingewilligd. We willen u dan ook vragen om op onze wens te stemmen. Hoe meer stemmen we verkrijgen, hoe groter de kans dat we winnen. 
 
Wat moet u doen?
Surf naar de website: www.dichterbijleidenkatwijk.nl . Klik vervolgens op ‘Stem hier voor het wensenfonds’. Nieuw dit jaar is dan u alleen kunt stemmen als u een rekening heeft bij de Rabobank. 
 
Hoe verder? 
U kunt stemmen tot 12 juni 2016. We vragen u dus zo snel mogelijk te stemmen! Op 22 juni is de uitreiking en hopen wij voldoende stemmen te hebben zodat we onze wens kunnen gaan uitvoeren. 
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}