17

maart

NL Doet

door Auto // in Nieuws

Op 12 maart is er flink geklust in het kader van NL Doet.

Op zaterdag 12 maart is er flink geklust in en rond ons clubhuis, in het kader van de actie NL Doet. Tussen 10 en 20 uur is er door zeker 15 LRB-ers hard gewerkt. Al het promotiemateriaal is geinventariseerd en de kleine cursusruimte is deels opgeruimd. Verder zijn er een heleboel deuren en houtwerk voorzien van een frisblauwe kleur, en is de bar warm rood geschilderd. Er is wat gesnoeid, de dagen ervoor was het dak al gedaan, en ook is de buitenverlichting onderhouden.

Uiteraard werd er goed voor de inwendige mens gezorgd, met koffie, fris en in de middag een uitgebreide lunch, die op het zonovergoten sportveld werd genuttigd. Om de dag gepast af te sluiten, werd er op eigen kosten warm eten besteld en bezorgd, waarna iedereen moe maar voldaan naar huis toe ging. 

Ondanks dat we heel veel gedaan hebben deze dag, zijn we nog niet klaar. De bar moet nog een tweede laagje verf krijgen, en er zijn nog wat deuren die blauw gemaakt moeten worden. Als alles dan afgewerkt is, kan een grote schoonmaak vast geen kwaad. Kortom: binnenkort is er vast een volgende klusdag te verwachten. Iedereen die zijn of haar handen uit de mouwen wil steken, is dan van harte welkom. Houd de aankondiging op de website in de gaten!

Alle harde werkers deze dag: bedankt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}