24

maart

NL-Doet actie groot succes!

door Auto // in Nieuws

 

Op zaterdag 17 maart 2012 heeft de Leidse Reddingbrigade net als de voorgaande jaren weer meegedaan met de landelijk vrijwilligersactie “NL-Doet”, mede georganiseerd door het Oranje Fonds.

Voor de LRB stond dit jaar de NL-Doet actie in het teken van het opnieuw schilderen van het interieur van het clubhuis.

De actie begon zo rond 8:00 uur waarbij begonnen werd met de centrale ruimte, bar en de schuif wand. De verf voor de muren heeft de LRB bij elkaar gespaard met de verfblikkenactie van Flexa. Door de grote groep die enthousiast gestart was, was het resultaat snel te zien: wat geel was werd wit! In de loop van de dag kwamen er nog meer leden en enkele vrijwilligers (niet leden) helpen.

 

Door dit succes van het aantal actieve schilders werd de kleine cursusruimte, bestuurskamer en garderobe ook gelijk geschilderd. Intussen werd er verf bijgehaald zodat onder andere ook de nieuwe kozijnen en de bar geschilderd kon worden.

 

Naast het schilderwerk werden er nog enkele klussen gedaan zoals elektra werkzaamheden in de containers, kleine reparaties en het een en ander opgeruimd.

 

De klussers van deze dag waren: Reinier, Cor, Pieter, Marieke, Jeffrey V, René, Danny, Mike, Martha, Arianne, Onno, Kim, Ilse, Tessa, Esmee, Niels, Anniek, Sebastien, Douglas en Matthijs.

De Commissie Onderhoud wil alle klussers hartelijk danken voor het vele werk wat is verricht op deze dag en het behaalde resultaat!

 

Danny Captein

 

Secretaris

Commissie Onderhoud

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}