1

juli

Nieuwe vertrouwenspersonen

door Auto // in Nieuws

Vertrouwen, bijvoorbeeld iemand iets kunnen vertellen zonder dat het wordt doorverteld. Bij een reddingsbrigade kan dit erg belangrijk zijn! Aan de ene kant voor de mensen die wekelijks zwemles geven in een van de zwembaden en ook voor (de ouders van) de kinderen. Maar ook voor alle leden die evenementbewakingen uitvoeren.

Voor vertrouwen kan je bij de LRB terecht bij onze vertrouwenspersonen. Jaren hebben Jaap Kolderman en Boudewijn van Koetsveld van Ankeren deze rol vervuld, maar nu geven zij het stokje door aan Evelien Stuifzand – van Beekum en Agnes van Dam.

Mocht je de vertrouwenspersonen nodig hebben, dan kan je altijd een e-mail sturen naar vertrouwen@lrb.nu.

Lees verder om de nieuwe vertrouwenspersonen iets beter te leren kennen.

Evelien Stuifzand – van Beekum

Contact: telefoonnummer: 06 146 103 20 of via e-mail e.v.beekum@lrb.nu.

Mijn naam is Evelien Stuifzand – van Beekum. Ik ben werkzaam bij Janssen Biologics BV als teamleader, waar ik een deel van de productie aanstuur.

Ik ben getrouwd met Edwin Stuifzand en we hebben samen 2 kinderen, Jurre (2004) en Roos (2006).

Ik ben geboren in Den Haag (1976) en opgegroeid in Wassenaar. Na mijn middelbare school heb ik de laboratorium opleiding gevolgd, richting chemie.

Tijdens mijn studie en ook daarna ben ik actief geweest binnen de Wassenaarse Reddingsbrigade, als zweminstructeur van het ABC, de diverse brevetten en als actief lid van de strandbewaking. Toen de kinderen kwamen ben ik gestopt als actief lid binnen de Wassenaarse reddingsbrigade. Binnen de Leidse Reddingsbrigade ben ik niet actief geweest.

Mijn hobby’s zijn o.a. tuinieren, lezen, paardrijden, muziek.

Agnes van Dam – Plug

Contact: telefoonnummer 06 419 061 75, na 18:00 uur ook 071 532 1662 of via e-mail a.v.dam@lrb.nu.

Mijn naam is Agnes van Dam – Plug.

Ik ben geboren in 1951 in Noordwijk. Met een vader, die zeer actief was bij de Noordwijkse Reddingbrigade, ben ik met het brigadewerk opgegroeid. Cursussen gevolgd, zwemles gegeven en strandwacht gelopen.

Ik heb ook een laboratoriumopleiding gevolgd en werk nu op het lab in een fabriekje in Leiden, dat moutextract produceert.

Ik ben getrouwd met Leo van Dam en we hebben 2 volwassen zoons, waarvan de oudste ook actief is bij de Leidse Reddingsbrigade.

Elke vrijdagavond ben ik in zwembad de Zijl te vinden. Ik geef nog steeds zwemles en houd de wachtlijst bij.

In mijn vrije tijd, lees, wandel en fiets ik graag.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}