28

november

Nieuwe Contributiesysteem

door Auto // in Nieuws

Geachte ouder of verzorger,

Het is binnen de LRB de bedoeling dat de kosten voor de badhuur gedekt worden door de inkomsten van de badentree. De laatste jaren is dit niet meer het geval. De gemeente heeft de badhuur de afgelopen jaren fors verhoogd en mede door het onregelmatig komen van de leden zijn wij genoodzaakt om hiervoor passende maatregelen te nemen. Daarnaast hopen wij dat hierdoor alle leden regelmatig naar het zwembad gaan komen, wat de zwemkwaliteit ten goede zal komen.

Het nieuwe contributiesysteem zal de badentree tegelijk met de contributie innen. Om niet gelijk een groot bedrag te gaan innen, willen we de contributie inclusief de badentree per kwartaal gaan innen. Tevens wil het bestuur een "niet-zwemmend lidmaatschap" invoeren, omdat er altijd mensen zijn die wel lid willen zijn maar niet komen zwemmen. Daarnaast wil het bestuur voor haar vrijwilligers een korting geven gelijk aan de badentree; dit komt neer op een "niet-zwemmend" lidmaatschap. Kijk voor een actueel onder Opleidingen "" Prijzen.

Door de invoering van dit systeem behoeven wij niet onze contributie of toegang tot het bad te verhogen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht er na het doornemen van deze brief nog vragen zijn kunt u [url=contact.php]contact opnemen met ons[/url].

Met vriendelijke groeten,

Leidse Reddings Brigade

Remon Eijsackers (voorzitter)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}