6

april

Nacht van Leiderdorp

door Auto // in Nieuws

Misschien heeft u de wist u datjes al wel gelezen, in dat geval weet u al een aantal dingen over de Nacht van Leiderdorp. Maar als u het hele verhaal wil lezen klik dan verder.

Op 12 Maart 2011 hebben zes enthousiaste zwemmers deelgenomen namens de Leidse Reddingsbrigade aan de Nacht van Leiderdorp. Onder het toeziend oog van ploegleider Cor zwommen Cor jr. Daphne, Linda, Johan, Patrick en Rianne in totaal een afstand van 22.150 meter. Helaas kon Martha niet meezwemmen door een blessure, maar ze was toch gezellig aanwezig en heeft zich erg nuttig gemaakt door te tellen. 

Om 17.15 uur werd er verzameld in zwembad de Does. Na omkleden en een beetje inzwemmen dook de eerste zwemmer om 18.00 uur stipt het water in. Heel wat uurtjes en baantjes later kwam de laatste zwemmer om 2.00 uur uit het water. Na dat er zoveel gezwommen was, hebben ze met zijn allen een drankje gedaan en gewacht op de prijsuitreiking. Door de vele supporters viel dit wachten zeker mee. Ondanks dat de zwemmers helemaal op waren. was het toch nog gezellig. Met de afstand van 22.150 meter werd de 8ste plaatst behaald in totaal deden er 11 ploegen mee. 

Wil jij volgend jaar ook meezwemmen of lijkt het je wat om banen te tellen? Mail even je naam en je motivatie naar activiteiten@lrb.nu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}