21

september

Mededelingen uit het Vijfmeibad

door Auto // in Nieuws

Beste ouders / verzorgers / LRB’ers, 
 
Het nieuwe zwemseizoen is weer in volle gang. Graag willen wij u nog een aantal regels (opnieuw) onder uw aandacht brengen. 
  • Voor het ondiepe bad mag de eerste vrijdag van de maand op stoelen voor het ondiepe bad worden gekeken. De andere weken kunt u kijken vanaf de tribune of vanuit de kantine.
  • Bij aanvang van de lessen mogen de kinderen niet zelf naar boven lopen. De kinderen worden bij de doucheruimte opgehaald door een instructeur / -trice om zo tijdig naar boven te lopen. Hier krijgen de kinderen die met een kurk zwemmen deze om zodat dit niet tijdens de zwemles om hoeft te worden gedaan.
  • U mag uw kind niet zelf via de trap naar boven brengen (regel van het zwembad). Als u wilt kijken kunt u via de trap bij de entree naar de tribune om hier naar uw kind (-eren) te kijken.
  • Beneden in de kleedruimtes in het niet de bedoeling dat u met uw (buiten-) schoenen op de tegels komt tussen de wisselcabines en doucheruimte. Dit geldt ook voor in de zwemzaal. Bij de balie is tegen een kleine vergoeding zwembad (overtrek) schoentjes te verkrijgen.
  • De eerste vrijdag van de maand is er T-shirt zwemmen. Hierbij vragen wij om uw kind een T-shirt aan te laten doen en hiermee te gaan zwemmen. Dit is voor de kinderen van bad 1, 2, 3, diepe bad en de diploma’s NRZ A, B & C.
  • Hebt u vragen dan kunt u deze stellen aan de hoofdinstructeurs Danny Captein (Zwemmend Redden) of Jeffry Heuveling (Elementair). 
Namens de hoofdinstructie 5-Meibad
Danny Captein & Jeffry Heuveling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}