6

juni

Maffia-club ‘De Klos’

door Auto // in Nieuws

Afgelopen 1 juni werd clubhuis ‘De Klos’ omgetoverd tot een ware maffia ontmoetingsplek. Vanaf 13:00 uur waren Marieke, Martha, Kim, Teun en ik al vol aan de slag gegaan. Want een clubhuis van een reddingsbrigade, bouw je niet zomaar om.  Later in de middag ondersteunt door Michel en Monica, kon het niet mis gaan.

Alle ramen werden bedekt met mooie rode en bruine gordijnen en er werd een DJ-booth gerealiseerd. Al snel kwam de DJ om samen met Karel Boeff te zorgen dat het geluid de gehele avond optimaal zou zijn. Verder werden er diverse maffia attributen opgehangen en neergelegd. Hierbij kan je denken aan heel veel geld, diamanten, (nep)wapens, roulette spellen, pokerfiches en uiteraard ook ballonnen en slingers.

Vanaf 20:00 uur waren alle maffioso welkom in het clubhuis. Al snel kwamen er meerdere mensen bij het clubhuis aan. En iedereen was in zijn beste maffia-pak aangekomen. De mooiste creaties kwamen voorbij. Verder zagen we veel maffia-hoedjes, glitters, lange jurken, chique pakken, zonnebrillen, sigaren en heel veel geld. Op het moment dat de maffioso binnen kwamen in het clubhuis, was het uiteraard eerst tijd voor de zogehete ‘mugshot’. Dit betekent dat net zoals alle voorgangers van deze maffia-bazen, zij op de politiefoto moesten. Met een meetlint en een bordje in de handen, is iedereen op de gevoelige plaat gelegd. Hierbij zijn heel veel leuke foto’s van iedereen gemaakt.

Op het moment dat iedereen binnen was, was het tijd voor de voetjes van de vloer. Met een goede DJ en leuke muziek, heeft iedereen een mooi dansje kunnen wagen. Om 01:00 uur was het feest weer afgelopen en hebben we razendsnel met wat hulp het maffia-clubhuis weer kunnen terug toveren naar De Klos zoals het hoort.

Wij vonden het in ieder geval een geslaagd feestje!

Namens de Werkgroep Jubileum

Leanne van Vegten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}