28

september

LRB winnaar Rabobank Wensenfonds 2011

door Auto // in Nieuws

Op donderdagavond 22 september jl. was de bekendmaking van de winnaars van het Rabobank Wensenfonds 2011. De LRB had ook een verzoek ingedient voor dit jaar, namelijk nieuwe tafels en stoelen voor in het clubgebouw. 

Als afgevaardigde van de LRB zijn Pieter, Jeffrey en Danny naar de feestelijk avond van het Rabobank Wensenfonds geweest in de Aalmarktzaal van de Stadsgehoorzaal Leiden. Vanaf 19:30 uur was de inloop met koffie. Om ongeveer 20:00 uur begon het feestelijk spektakel van de bekendmaking van de winnaars. Dit werd ondersteund door een voorstelling van twee heren die hierbij inprovisatie caberet deden. De wensen waren van te voren door een jury ingedeeld in zes categorieën, namelijk: 

  • Zorg 
  • Buurt en wijk 
  • Maatschappelijke dienstverlening 
  • Cultuur en muziek 
  • Sport
  • Onderwijs 

De LRB was ingedeeld in de catogorie maatschappelijk dienstverlening. 

Na een het bekendmaken van een aantal wensen voerden de heren diverse stukjes inprovisatie caberet uit. Zo werd er o.a. een interview achtersuit uitgevoerd. Hierin werden diverse winnende wensen behandeld. Maar ook zang met diverse muziekstijlen, waarbij ook diverse winnende wensen voorbij kwamen. 

In de catogorie maatschappelijke dienstverlening werde de LRB als eerste genoemd dat zij hebben gewonnen! De andere winnaars in deze catogorie waren: 

  • Stichting De Broodtrommel, wens: Spelmaterialen
  • NSO De Vrijbuiters en Hockeyclub Alecto, wens: Speeltoestel
  • Leiderdorpse Reddingsbrigade, wens: 50 x cursus auto te water

In totaal waren er 22 winaars van het Rabobank Wensenfons 2011. Alle winaars staan genoemd op de website van het Rabobank Wensenfonds

Nadat alle wensenfonds winnaars bekend waren werden de Rabobank cheques uitgerijkt en een groepsfoto gemaakt van de winaars 2011. Daarna was het gezellig naborrelen. 

De winnende wensen zullen tussen bekendmaking winaars (22-9-2011) tot februari 2012 worden uitgevoerd / gerealiseerd. Tot die tijd zullen we nog even in het clubhuis gebruik moeten maken van de oude tafels en stoelen. 

Tot slot wil de Leidse Reddingsbrigade iedereen die heeft gestemd op de wens van de LRB hartelijk danken voor het stemmen!!!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}