19

september

Loop jij met ons mee in de Taptoe?

door Pieter Naber // in Nieuws

Woensdag 2 oktober is het weer zover, de Leidse Reddingsbrigade doet weer mee aan de TAPTOE! Tijdens de Taptoe krijgen wij de kans om de brigade te promoten en in het zonnetje te zetten, hiervoor hebben wij jouw hulp hard nodig. We zijn van plan om er een gezellige avond van te maken en wij regelen iets lekkers voor onderweg.

Wij zouden het zeer gezellig vinden als jij ons, op deze avond komt versterken. Ga je ook mee? Dan kan je je inschrijven bij de balie van het zwembad! Ken je nog mama’s, papa’s, broers, zussen, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes die het ook gezellig vinden om mee te lopen, nodig ze dan vooral uit.

Wij verzamelen om 18.00 uur op de hoek van het Levendaal en de Geregracht. Om 18.15 uur lopen wij gezamenlijk naar de Kaasmarkt. Daar sluiten wij ons aan bij de andere verenigingen.

De Taptoe vertrekt om precies 19.30 uur van de Kaasmarkt. In overleg is het mogelijk om op de Kaasmarkt bij ons aan te sluiten.

Wij verwachten tussen 20.30 uur en 21.00 uur weer terug te zijn op de hoek van het Levendaal en de Geregracht. Het thema van de Taptoe dit jaar is: Lint van Licht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}