13

september

Leidse Reddingsbrigade InDeBuurt en Flippers

door Jeffrey Veldt // in Nieuws

Vorig jaar was de Leidse Reddingsbrigade een van de gelukkige winnaars van het Rabobank Wensenfonds. Onze wens, nieuwe flippers en snorkelsets, kon daardoor in vervulling gaan. En hierover is er een leuk artikel op IndeBuurt geplaatst.

Wij willen deze mogelijkheid ook nog even gebruiken om iedereen die op onze wens gestemd heeft te bedanken. Jullie helpen mee aan een buurt waarin iedereen veilig in, rond en op het water kan recreƫren.

Door de rare tijd met Corona hebben we hier nog maar weinig gebruik van kunnen maken helaas. Maar deze flippers en snorkelsets kunnen we gelukkig lang gebruiken. Zo hebben we weer voldoende kleine maten ook om met de Junior Redders ook te kunnen oefenen.

Flippers in actie

Vergeet je niet ook in te schrijven voor de Leidse Sportweek als je een kennismakingsles bij de Leidse Reddingsbrigade wil volgen. En mocht de Leidse Sportweek niet uitkomen, neem dan contact op met ons.

Flippers in actie

En ook dit jaar doen we ook mee met Rabobank ClubSupport, maar we houden de details daarvan nog even geheim. Het is een wens waar we allemaal wat aan hebben. Dus we hopen natuurlijk weer op jullie stem als het zover is.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}